Matematika za buduće studente

Očekuje vas prijemni ispit za fakultet? Ako je tako, na pravom ste mestu! U okviru portala OKmatematika možete pronaći testove iz matematike sa prijemnih ispita iz prethodnih upisnih rokova, sa svih fakulteta na kojima se polaže matematika! Takvi ili slični testovi i zadaci očekuju i vas na prijemnom ispitu i zato počnite da se pripremate na vreme.

Približava se ispit iz matematike?

Olakšajte sebi pripremu ispita iz matematike, koji god fakultet da ste upisali. Uz OKmatematiku uspešno ćete se pripremiti za ispit iz matematike na zanimljiv i i drugačiji način.
Uspešno se pripremite  kroz privatne časove matematike i lekcije koje su prilagođene vašem ispitu iz matematike i položite iz prvog puta!

Zašto je OKmatematika pravo mesto za učenje matematike za buduće studente?

Online platforma OKmatematika budućim studentima svih fakulteta nudi učenje matematike na nov i zanimljiv način. Naša specijalno razvijena platforma za učenje matematika za studente kreirana je kako bi svaki od njih savladao bilo koju oblast matematike na lakši i zanimljiviji način, uz multimedijalne video-lekcije sa objašnjenim postupcima zadataka, stalan i neograničen pristup materijalima i još mnogo toga!

Škola online matematike ima razvijene programe učenja matematike za više razrede osnovne škole, srednju školu i buduće studente, uz pripremne programe za polaganje završnih i prijemnih ispita. Naši programi potpuno su usklađeni sa programima nastave matematike koje propisuje Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja.

ONLINE MATEMATIKA ZA BUDUĆE STUDENTE

Matematika online je idealan način da se od svoje kuće, na zanimljiv i drugačiji način pripremite za prijemni ispit na bilo kom fakultetu. Između ostalog, matematika za studente sadrži i:

 • Online video-lekcije sa objašnjenjem postupaka za sve zadatke
 • Pripreme za ispit iz matematike za sve fakultete
 • Pripreme za prijemne ispite iz matematike
 • Stalan i neograničen pristup lekcijama, video-materijalima, testovima, bilo kada i bilo gde!

OKmatematika – I bolja ocena i više znanja

OKmatematika ima razvijene programe učenja matematike za više razrede osnovne škole i srednju školu, uz pripremne programe za polaganje završnih i prijemnih ispita za fakultete.

Pre nego što se odlučite za kupovinu bilo koje usluge OKmatematike, pruža vam se jedinstvena mogućnost da pogledate kako izgledaju matematički video-radovi na naprednoj tehnološkoj platformi. Takođe, o svim aktivnostima na njoj korisnik dobija nedeljni i mesečni izveštaj. Matematika može biti zanimljiva. Uverite se sami!


 • Connector.

  Registruj se

  Prvi korak je registracija na komunikacionu platformu koja omogućava izvođenje nastave na internetu.

 • Connector.

  Proveri svoj mejl

  Sa tobom će kontaktirati stručni savetnik za učenje OKmatematike i detaljno ti objasniti kako da pristupiš platformi.

 • Connector.

  Pristupi zadacima, besplatno

  Nakon toga možeš pristupiti postupno izrađenim multimedijalnim zadacima iz matematike i doneti svoju konačnu odluku.


ŽELIM VIDETI KAKO TO IZGLEDA »