Pripremite časove koji se pamte!

Na portalu OKmatematika pronaći ćete najbolja rešenja za pripremu zanimljivog, efektnog i uspešnog časa matematike, koji će pomoći vašim učenicima da savladaju gradivo na najbolji mogući način.

Ovde vas očekuju primeri i gotove pripreme časova iz svih nastavnih oblasti matematike za osnovne i srednje škole. Ako ste mlad profesor koji želi da na početku karijere nauči kako se priprema zanimljiv i uspešan čas matematike ili iza vas stoje godine rada i potrebna vam je nova inspiracija, na pravom ste mestu!

Saznajte koje su to osobine koje svaki dobar nastavnik matematike treba da ima i unapredite sebe, kako bi matematiku približili svojim učenicima, na jednostavniji i zanimljiviji način.


Motivišite svoje učenike

OKmatematika vam nudi inovativan pristup u planiranju i organizovanju časova matematike, koji će vam pomoći u onome što je najteže – da održite pažnju svojih učenika tokom celog časa i da ih motivišete da aktivno učestvuju u času.

Zahvaljujući zanimljivim primerima iz svakodnevnog života, novim nastavnim materijalima i metodama, približićete matematiku svojim učenicima i pomoći ćete im da sagledaju koliko matematika zapravo može da bude zanimljiva, kako osnovcima, tako i srednjoškolcima.

Želite da budete e-nastavnik?

Zahvaljujući portalu OKmatematika, sada možete imati pristup hiljadama zanimljivo postavljenih zadataka sa kreativno predstavljenim rešenjima. Na ovaj način radićete matematiku sa svojim učenicima na zanimljiviji i zabavniji način nego ikada pre! Na portalu OKmatematika, između ostalog, očekuju vas:

  • video-zadaci
  • sažeci gradiva
  • testovi za proveru napredovanja
  • testovi za proveru znanja
  • kreativne pripreme časa matematike.

Želimo da radimo sa vama!

OKmatematika je u stalnoj potrazi za kvalitetnim saradnicima. Ako ste nastavnik ili profesor matematike koji želi da zajedno sa nama razvija inovativne nastavne metode u matematici i da postane deo našeg tima, javite nam se!