Matematika po svačijoj meri!


OKmatematika vam nudi drugačiji pristup učenju matematike. Lako i zanimljivo. Uverićete se da je moguće!

Osmislili smo sistem koji će vas uspešno voditi kroz svet matematike, bez obzira da li ste osnovac, srednjoškolac, student, da li već radite i želite da obnovite svoja znanja, pripremate se za prijemni ili završni ispit, bez obzira da li ste mlađi ili stariji, kakvo je vaše predznanje i kakav je vaš princip učenja. Sve što treba da uradite jeste da odaberete način rada koji vama najviše odgovara u ovom trenutku.

MATEMATIKA 1 NA 1

Zakaži privatni čas sa profesorom OKmatematike. Pripremaj se preko interneta. Zakaži časove na vreme, jer kod nas je baš uvek gužva.

Saznaj više >>

MATEMATIKA ONLINE

Od 2023/24: Dobijaš školu matematike za ceo razred, koja je usklađena sa programom Ministarstva prosvete. Sve je na netu, uvek dostupno.

Saznaj više >>

OK MALA MATURA

Pripremi se za polaganje matematike preko našeg online kursa. Detaljno objašnjenje svih zadataka u video-formi sa testovima i simulacijom ispita.

Saznaj više >>

OK PRIJEMNI ISPIT

Vežbaj zadatke sa prijemnog ispita i pripremi se za upis na tehnički fakultet. Sve je online, besplatno i pre svega neverovatno zanimljivo.

Saznaj više >>

PRIPREMA ZA POPRAVNI

OKmatematika ti pruža priliku da uprkos svemu uživaš u letu i siguran u svoje znanje izađeš na popravni. Položi popravni uz pomoć online nastave.

Saznaj više >>

HITNA POMOĆ

Od 2023/24: Problem sa domaćim zadatkom? Ako je zaista hitno, zatraži hitnu pomoć. Naš dežurni profesor matematike je uvek tu da pomogne.

Saznaj više >>

INTERNACIONALNI TESTOVI

Od 2023/24: Priprema za SAT i ACT testove, standardizovane testove neophodne za upis na prestižne svetske univerzitete.

Saznaj više >>

CAMBRIDGE PRIPREMA

Od 2023/24: Priprema za Cambridge IGCSE i A/AS internacionalne programe testiranja, koji predstavljaju garant znanja i veština.

Saznaj više >>