OKmatematika se uči i u Savremenoj gimnaziji i ITHS-u

I učenici Savremene gimnazije i ITHS-a uče uz OKmatematiku

OKmatematika nudi različite usluge pojedincima kojima je potrebna pomoć da što bolje razumeju matematiku, ali i učenicima srednjih škola kako bi znanje koje stiču na časovima što više unapredili i usavršili.

Tako učenici Savremene gimnazije i Srednje škole za informacione tehnologije imaju priliku da uče matematiku online na OKmatematici pomoću kursa koji će im olakšati i promeniti pristup u učenju matematike.

Tehnološki opremljene učionice i moderno učenje matematike

Ono što ove dve škole izdvaja od drugih srednjih škola u Srbiji su svakako moderni uslovi za učenje koji ispunjavaju svetske standarde kada je reč o sprovođenju nastavnog procesa.

Laptopovi, tableti i računari u ovim školama zamenjuju sveske, a baš pomoću njih učenici pristupaju DL platformi na kojoj vežbaju matematiku. Na OKmatematici nije važno kada će dete učiti, jer je ova jedinstvena platforma za učenje na daljinu savremenim gimnazijalcima i ITHS-ovcima dostupna 24 časa u nedelji, sa bilo kog mesta na kom postoji internet-konekcija.

OKmatematika se uči i u Savremenoj gimnaziji i ITHS-u

Gradivo prilagođeno razredu učenika

Učenici Savremene gimnazije i ITHS-a imaju privilegiju da besplatno koriste OKmatematiku, jedan od najinteresantnijih edukativnih servisa koje je kreirao zajednički osnivač, LINK group.

U okviru kursa za razred u koji učenik ide, koji je urađen prema zvaničnom programu Ministarstva prosvete Republike Srbije, učenici imaju pristup hiljadama pažljivo osmišljenih matematičkih filmova, pitanja, testova, provera znanja i pomoćnih materijala za učenje. Na taj način savremeni gimnazijalci i ITHS-ovci dopunjavaju gradivo koje uče u školi i rešavaju sve eventualne nedoumice.

Kao škole koje prate sve trendove u obrazovanju, i Savremena gimnazija i ITHS su se odlučili da svojim đacima ponude moderno učenje matematike putem interneta. Zašto i vi ne biste svom detetu pomogli da dođe do bolje ocene uz OKmatematiku?

I ne, na OKmatematici ne nudimo samo učenje gradiva iz srednje škole! Pogledajte koje sve usluge možete pronaći na OKmatematici »