ŠTA SVE SADRŽI MATEMATIKA ONLINE?

Matematika online sadrži pažljivo pripremane materijale za svaki obrazovni nivo, koji su osmišljeni tako da vaše dete na što lakši i zanimljiviji način savlada matematiku. U vreme kada su deca sve više „na mreži”, gde mogu da pronađu informacije u kratkom vremenskom periodu, klasični pristup učenja im brzo dosadi. Stoga je matematika online idealno rešenje, jer promena svakodnevnog pristupa sa kojim se susreću u školama već predstavlja boljitak.

Upravo zato je na online platformi OKmatematika gradivo predstavljeno na drugačiji, moderan način. Matematika online sadrži pažljivo pripremane materijale za svaki obrazovni nivo, koji su osmišljeni tako da vaše dete na što lakši i zanimljiviji način savlada matematiku. To znači da smo za svaki razred pripremili mnogo toga: od video-lekcija za lakše učenje, sažetaka lekcija, podsetnika za pismene zadatke, do posebno kreiranih online testova koje su osmislili OKprofesori.

OKmatematika se čak pobrinula i za one kojima je neophodna priprema za malu maturu ili priprema za prijemni kako bi upisali željenu srednju školu ili fakultet, a tu je i priprema za popravni za sve one koji su popustili sa učenjem pred sam kraj školske godine. Sve je pripremljeno tako da se matematika online brzo i lako savlada! O svim aktivnostima na platformi korisnik dobija nedeljni i mesečni izveštaj, tako da ćete ujedno i vi biti obvešteni o napretku u učenju. Matematika online donosi dvostruku dobit – i za vas i za vašeg matematičara.

KAKO DA VAŠE DETE UČI UZ OKMATEMATIKU

kakodaucite

Saznajte na koje sve načine vaše dete može da uči uz OKmatematiku. Neka vaše dete, učenjem na moderan način bude u prednosti u odnosu na njegove vršnjake.
Saznajte više »

PROGRAM I USLUGE

programiuslugePronađite uslugu po vašoj meri i olakšajte svom detetu učenje matematike. Uz našu konsultaciju, izaberite adekvatan program za vašeg matematičara.
Saznajte više »

PROVERA ZNANJA I NAPREDOVANJA

proveraBudite obavešteni o procesu napredovanja vašeg deteta. Tako ga nećete pritiskati da vam svakog dana podnosi izveštaj šta je bilo u školi, a uvek ćete znati kakav uspeh ostvaruje vaše dete na časovima.
Saznajte više »

Šta bi trebalo da uradim?

Potrebno je samo da se prijavite i uskoro će vas pozvati neko od savetnika za nastavu OKmatematike i pomoći da pronađete način i stil učenja matematike koji baš vama najviše odgovara.

Ukoliko se ispostavi da je online škola matematike najbolji izbor i za vas, dobićete e-mail sa pristupnim podacima za vaš lični nalog na platformi za učenje na daljinu. Istog dana na platformi vas očekuju interaktivne video lekcije, testovi i sve iznad navedeno, baš za vaš izabrani razred. Otkrijte kako matematika može biti laka i zanimljiva.