Online matematika

Saznaj zašto već danas treba da počneš da učiš matematiku online

Škola, trening, drugari, porodica… Želiš svemu da posvetiš dovoljno pažnje, ali ti to nikako ne ide od ruke? Pogotovo kada dođe period pismenih i kontrolnih zadataka koji moraju da ti budu na prvom mestu. Da bi sve postigao, neophodno je da pronađeš balans u svemu što radiš, ali i idealnog saborca za učenje.

Većini dece matematika pravi najveću muku, pokazuju brojna istraživanja. Ali uz online video- lekcije i pomoć stručnih profesora, možeš savladati školsko gradivo jednostavno i brzo, na moderan način online. Pogledaj zašto je baš ovaj vid učenja pravo rešenje za tebe.

Učenje online je kao igranje igrica

Verujemo da ćeš odmah reći da to ne može da bude isto, ali pazi sad ovo!

Uz OKmatematiku, online platformu za učenje matematike, moći ćeš da uz pomoć video-lekcija gledaš gradivo tvog razreda i rešiš sve nedoumice koje su ti se godinama unazad nagomilavale. Uz savete profesora, vremenom ćeš početi da voliš ovaj predmet, a dobra ocena u dnevniku više ti neće biti nepoznanica.

Online učenje

Šta je potrebno da uradiš?

Na samo jedan klik miša možeš da pristupiš DL platformi preko svog korisničkog naloga, izabereš uslugu za koju si se odlučio i tvoja matematička igrica može da počne.

Sam odlučuješ kada ćeš i kako da vežbaš

Nekada te baš mrzi da ideš na privatne časove matematike koje su ti uplatili roditelji? Ili profesori žive predaleko od tebe ili pada kiša ili jednostavno ne želiš da se guraš u gradskom prevozu. Pritom ni roditelji ne stižu da te odvezu na dogovoreni čas.

Uz OKmatematiku nećeš imati tih problema, jer sam možeš da odlučiš kada ćeš da vežbaš ovaj predmet. Da li će to biti odmah posle škole ili nakon ručka ili možda predveče? Izbor je tvoj. Matematiku možeš učiti sa svog računara, laptopa ili tableta, sedeći u fotelji, za stolom ili na kauču.

Sve što ti je potrebno su internet konekcija, neki od tehnoloških uređaja i dobra volja. A ne sumnjamo da sve ovo već imaš. ?

Pratiš koliko napreduješ

Uz online učenje matematike na OKmatematici ćeš uvek dobijati povratne informacije od OKprofesora. Pored toga što će on konstantno pratiti tvoj rad, svake nedelje i meseca ćeš dobijati izveštaje o svim aktivnostima koje si imao na DL platformi. Tako ćeš lako moći da proveriš koliko si gradiva prešao do sada, a koliko ti je preostalo, koje si video-materijale odgledao i koliko si ukupno vremena proveo vežbajući matematiku.

OKmatematika- platforma za učenje matematike

A što je najvažnije, moći ćeš da pratiš svoj napredak kroz zanimljive testove koji će ti sugerisati šta treba da poboljšaš i na koji način, a čiji rezultati te neće demoralisati, već ohrabriti da nastaviš dalje.

Uz online učenje ćeš vrlo brzo doći do dobre ocene u školi. Zato pogledaj koje sve usluge ti nudi OKmatematika i već danas zakorači u nove radne pobede.