besplatni časovi matematike

Reci nam šta je problem sa matematikom i osvoj godinu dana besplatnog kursa matematike!

OKmatematika nagrađuje i one kojima slabije ide matematika! Ako pomno pratiš na času i slušaš nastavnika dok objašnjava geometriju, linearne jednačine i ostale matematičke oblasti a opet ti nisu jasne, lako pamtiš i najsloženije formule, ali ne umeš da ih primeniš, demorališu te zadaci koje si više puta radio bez dobrog rešenja, postoji izlaztvoja domišljatost može da ti donese besplatan godišnji kurs matematike.

Kako da učestvuješ?

Sve što je potrebno da uradiš kako bi učestvovao u konkursu i iskoristio priliku da osvojiš kurs matematike na godinu dana jeste da popuniš UPITNIK i što duhovitije odgovoriš na pitanje: Šta je problem sa matematikom?

Potrudi se da na što zanimljiviji način dočaraš šta ti predstavlja problem prilikom učenja ove nauke i zašto nikako ne možeš da je razumeš, a OKmatematika će nagraditi najkreativniji odgovor besplatnim kursom na godinu dana, uz koji možeš da vežbaš zadatke, stičeš nova znanja, ali i da se zabaviš. I ne samo to. Spremili smo i utešne nagrade, pa će 2. i 3. mesto dobiti mesec dana besplatnog kursa matematike. Svoj odgovor možeš da pošalješ do četvrtka, 5. oktobra, a mi ćemo srećnog dobitnika proglasiti 10. oktobra na našem sajtu, kao i na FB stranici OKmatematike.

online časovi matematike

Moderan spoj znanja i tehnologije

Kao jedna od retkih online platformi koje idu u korak sa vremenom, OKmatematika je razvila savremene edukativne programe koji kombinuju tradicionalna znanja iz sveta matematike obogaćena mogućnostima koje pružaju moderne tehnologije.

Vodeći se ovim principom, OKmatematika podstiče osnovce i srednjoškolce da svoju domišljatost iskažu na najrazličitije načine i tako sebi obezbede bolju ocenu u školi. Profesionalan i, pre svega, moderan pristup učenju povećava mogućnost da uz OKmatematiku učenici zavole ovu nauku.

Mladi školarci na OKmatematici uče od iskusnih profesora kako da prevaziđu problemske situacije i prepoznaju najkraći put do rešenja, pa tako unaprede svoje znanje uz neki od programa.

Daj najkreativniji odgovor i osvoj besplatan kurs matematike!

Ostavi svoje podatke i odgovori na pitanje: Šta je problem sa matematikom? Prati OKmatematiku na društvenim mrežama i saznaj da li se baš tvoj odgovor pokazao kao najkreativniji i doneo ti na poklon godinu dana besplatnog kursa matematike.

Svečano uručenje nagrade pobedniku održaće se 12. oktobra na panel-diskusiji o novim tehnologijama u obrazovanju, koja je deo seminara HOW2PR, u prostorijama Savremene gimnazije, na trećem spratu Palate Beograd, u Masarikovoj 5, ulaz iz Ulice kralja Milana, sa početkom u 18 časova.

Pokažite svoju kreativnost na delu! Čekamo vaše predloge!