online ucenje

RAZUMLJIVA I JEDNOSTAVNA MATEMATIKA: Neka vaše dete dobije dobru ocenu uz video-snimke!

Tradicionalni časovi, sedenje u klupi i prepisivanje gradiva sa table polako padaju u zaborav, jer se sve češće koriste savremene metode u nastavi. I OKmatematika je platforma koja prati trendove, pa tako polaznicima online škole matematike omogućava gledanje snimka svakog časa nakon online učenja sa profesorom.

Zašto su video-snimci korisni, kako pomažu u jačanju moždanih vijuga i na koji način vaše dete može da uz pomoć njih dođe do bolje ocene? Saznajte odgovore u nastavku.

Podsećanje gradiva uvek i svuda

Ucenje onlajnDanas postoje mnogi online kursevi koji deci i odraslima nude novo znanje. Ali ono što mnogima pravi problem je što često nakon završetka časa ne mogu da se sete konkretnih stvari koje su radili na času ili nisu uhvatili belešku, a baš ta informacija im je neophodna da reše zadatak do kraja.

Zato su snimci online časova odlično rešenje za dečje muke neposredno pre testa iz matematike.

Upravo ovu pogodnost OKmatematika nudi svojim učenicima. Oni se u bilo koje vreme, sa bilo kog uređaja mogu prisetiti onoga što im je objašnjavao profesor, i to samo jednim klikom na opciju „Pogledajte snimak”. Brzo i lako – složićete se!

Video kao omiljeni izvor informacija

Danas se u video-formatu može pronaći skoro sve – od reklama, do online kurseva, a baš zbog toga je ovaj format odličan izvor iz koga se može saznati sve što nas zanima.

Baš kao i online kursevi stranih jezika, i online matematika može biti istovremeno i korisna i zanimljiva. Na OKmatematici časovi izgledaju moderno, a što je najvažnije, sve se radi korak po korak, uz detaljno objašnjavanje gradiva. Profesori će uvek uz obilje saveta pomoći učeniku da što bolje savlada matematiku, a uz sve ove pogodnosti – uspeh je zagarantovan!

Zadaci, formule i saveti na jednom mestu

Da li vam se dešavalo tokom školovanja da preturate po brdu papira koji su vam se nagomilali na stolu, ali i dalje ne uspevate da pronađete ono što vam je potrebno? Verovatno je slična situacija i sa vašim detetom.

Ali uz OKmatematiku, ono više neće imati problema da savlada i najteže oblasti iz matematike, jer će uz online časove, kojih može da se priseti koliko god puta hoće, imati sve na jednom mestu.

Broj Pi

Prolazeći kroz snimke časova, vaše dete se lako može podsetiti svake formule koju je već učilo, svakog zadatka i svih trikova za njihovo rešavanje. Papiri konačno imaju svoju adekvatnu zamenu i u učenju matematike, a to su tablet, kompjuter ili mobilni telefon.

Pogledajte šta vam sve, pored online škole, nudi OKmatematika i već sada poklonite svom detetu iskustvo učenja kakvo nije imalo do sada. Uz novi doživljaj i pristup lako i brzo će doći do bolje ocene.