PROGRAM I USLUGE

Tokom cele školske godine bitno je održati dobar prosek i redovno učiti, a da bi se taj kontinuitet zadržao, adekvatna podrška u učenju je i te kako dobrodošla. Bilo da se vaše dete sprema za polaganje male mature ili je reč o pripremi za popravni ispit, OKmatematika je uvek na usluzi. Opredelite se za opciju koja je neophodna vašem detetu i obezbedite mu vernog saveznika u učenju.

KURSEVI ZA STARIJE RAZREDE OSNOVNE ŠKOLE

osnovnaOpširniji i zahtevniji raspored lakše je savladati uz dodatne lekcije i mnogobrojne testove. S obzirom na to da su plan i program usklađeni sa planom i programom Ministarstva prosvete, neće biti potrebe za brigom, jer će načini rada biti po ugledu na one koje vaše dete uči u školi. Uz online učenje gradivo će ostati zapamćeno, a vašem detetu će biti lakše da u srednjoj školi nadograđuje naučeno.

PRIPREMA ZA MALU MATURU

mala matura priprema

Polaganje testova za malu maturu je sve bliže, a matematika je, kao i uvek, najveći problem. Uz našu online platformu priprema za malu maturu iz matematike biće zanimljivija i vaše dete će sa lakoćom ostvariti odlične rezultate i upisati željenu srednju školu. Profesori OKmatematike pripremili su video-snimke postupnog rešavanja svakog zadatka . Vaše dete čeka i veliki broj testova sa kojima će njegova priprema za malu maturu iz matematike biti mnogo jednostavnija.

KURSEVI ZA SREDNJU ŠKOLU

srednjaDa bismo doprineli da se vaš srednjoškolac lakše i brže prilagodi, osmislili smo moderan sistem učenja uz koji će videti rezultate svog rada. Kao i za osnovnu školu, i ovaj program urađen je u skladu sa planom i programom Ministarstva prosvete.

PRIPREMA ZA POPRAVNI IZ MATEMATIKE

Priprema za popravni

Vaše dete se malo opustilo pred kraj školske godine i to je dovelo do toga da mora da zagreje stolicu za popravni ispit u avgustu? OKmatematika i za to ima rešenje! Prilagođen izbor gradiva i efikasan sistem učenja pomoći će mu da lako dođe do pozitivne ocene. Priprema za popravni ispit iz matematike uz OKmatematiku postaje mnogo lakša. Osigurajte pozitivnu ocenu i bezbrižno dočekajte polaganje.

PRIPREMA ZA PRIJEMNI NA FAKULTETU

fakultetNismo zapostavili ni one najstarije. S obzirom na to da matematika čini sastavni deo prijemnih ispita na većini fakulteta, potrebno je da se vaše dete dobro pripremi. Veliki broj testova i primera sa prethodnih prijemnih ispita pomoći će mu da ostvari dobre rezultate i upiše željeni fakultet. Sve zarad bolje budućnosti vašeg deteta.