Pripremi se za prijemni ispit i upiši fakultet koji najviše želiš uz OKmatematiku

Školska godina je završena, ali ti i dalje nisi siguran da si matematiku spremio kako treba za upis na fakultet? Polaganje testova se bliži, a matematika zahteva zagrevanje stolice, tj. posvećenost i dosta vežbanja.

fakultet

Da bismo proverili da li si spreman za test, pripremili smo za tebe jedan zadatak sa prijemnog ispita sa Elektrotehničkog fakulteta iz 2017. godine. Zadatak pripada oblasti izvoda funkcije.

Evo kako glasi zadatak:

fakultet

fakultet

 

REŠENJE:

U sledećem videu proveri da li si dobio tačan rezultat.

Da nemaš problema na prijemnom ispitu – tu je OKmatematika

Uz savremenu, online platformu za učenje matematike učenje ovog predmeta za prijemni za fakultet biće toliko jednostavno da ćeš i zaboraviti koliko si vremena proveo vežbajući zadatke. Da bi što bolje razumeo gradivo, OKmatematika ti je omogućila video-zadatke sa jasnim i detaljnim uputstvima kako da ih uradiš. Otkrićeš koji zadaci iz matematike su se pojavljivali na prijemnim ispitima u prethodnim upisnim rokovima na svim tehničkim fakultetima. A za svaku nedoumicu u učenju možeš poslati poruku profesoru, jer je online za tebe 24 časa.

Sve je online i dostupno kad god ti zatreba pomoć u učenju. Uz OKmatematiku priprema za prijemni ispit iz matematike postaće zabavna i krajnje efikasna.

Pogledaj šta još možeš da pronađeš na OKmatematici i počni sa zanimljivim učenjem još danas!