onlinečas

„Premotaj” profesora koliko god puta želiš uz OKmatematiku. Primamljivo?

Koliko puta si poželeo da možeš da zaustaviš vreme na času u školi kako bi stigao da prepišeš sve sa table? Znamo da ti je teško da pozajmljuješ sveske od drugara i prepisuješ svakog dana posle škole, i da bi radije da to vreme kvalitetno iskoristiš?

Šta ako ti kažemo da imamo rešenje i za ovaj problem?

Online čas koji možeš da repriziraš kad poželiš

OKmatematika je za tebe obezbedila posebnu mogućnost da svaki čas online koji budeš imao sa svojim profesorom online možeš da gledaš kad god poželiš. Pitaš se kako je to moguće?

Po završetku svakog časa, u arhivu na tvom nalogu dodaje se snimak, tako da, kad god poželiš, možeš da ga odgledaš i podsetiš se neke formule ili dopišeš u svesku ono što nisi stigao. Uvek ćeš imati sav materijal nadohvat ruke.

onlinečas

Uz OKmatematiku bez tenzije ćeš moći u potpunosti da se posvetiš onome što ti profesor predaje jer znaš da će te to uvek sačekati snimljeno po završetku časa. Zato nemoj da brineš da li ćeš stići sve da zapišeš i zapamtiš.

Časovi na OKmatematici su osmišljeni tako da na savremen i lak način usvajaš novo znanje iz ovog predmeta. Kvadratne jednačine, geometrijske nizove, funkcije i proporcionalnost nikada nije bilo lakše savladati.

Uz OKmatematiku do bolje ocene

OKmatematika je koncipirana tako da dobiješ gradivo izabranog razreda na moderan, pristupačan i zanimljiv način. Ako imaš otpor prema matematici ili ne shvataš način na koji tvoj profesor predaje lekcije, onda je vreme da nešto preduzmeš po tom pitanju. Obezbedi sebi bolju ocenu i miran početak školske godine.

Ugrabi već u septembru priliku i zakaži online čas na OKmatematici!