Online tutoring sistem – za bolju ocenu i više znanja

Duh Marfijevog zakona nikad ne spava. Razmisli samo, koliko puta ti se već desilo da pred sobom imaš važan zadatak iz matematike koji je jednostavno nerešiv, odnosno tebi se tako čini u tom datom momentu. A da stvar bude još gora, taj isti zadatak će biti sutra na kontrolnom zadatku iz matematike. Naravno, profesor kod kojeg su ti roditelji uplatili privatne časove te može primiti tek sutra. Tvoji vršnjaci su nedostupni ili su zbunjeni matematičkim problemom, baš kao ti. Pravi peh, zar ne? Ali, ne mora biti!

Pomoću naše tutoring platforme i uz podršku profesora možeš da radiš domaće zadatke, popravljaš ocene, pripremaš se za kontrolne i pismene zadatke, testove, usmeno odgovaranje ili za polaganje ispita. Na osnovu razgovora sa učenikom i roditeljem kreiraćemo jedinstveni plan učenja matematike koji je prilagođen tvojim konkretnim potrebama. Časovi se izvode po specijalnom programu online tutoringa koji je efikasniji od klasičnog učenja u učionici, a ujedno štedi vreme i novac.

ŠTA DOBIJAM?

Online časovi na sajtu OKmatematika osmišljeni su tako da učenik i profesor komuniciraju, prelaze gradivo, vežbaju i rade zadatke uživo, putem interneta.

  • Rešenje za bilo koji zadatak pomoću profesora, koristeći jedinstveni virtuelni whiteboard radni prostor, korak po korak.
  • Pripremu za kontrolne zadatke, testove ili usmeno odgovaranje sa simulacijama i animacijama kako bi efekat učenja bio maksimalan.
  • Uživaš u metodi nastave prilagođenoj modernom dobu. Sa profesorom komuniciraš uživo u video ili samo u audio-prenosu. Izbor je samo tvoj.
  • Učiš uz pomoć nastavnika, u sigurnom web okruženju, i to koristeći samo sopstveni računar, pretraživač i internet konekciju.
  • Svi časovi online matematike odnosno whiteboard sesije se snimaju, te ih polaznici i njihovi roditelji mogu naknadno pregledati.
  • Raspoređuješ svoje časove u periodu koji tebi najviše odgovara u zakazanim terminima. Sesiju možeš i otkazati 24 sata ranije.
  • Pomoć profesora ti je dostupna i tokom vikenda i praznika. Odgovor možeš očekivati u najkraćem mogućem roku.
  • Online tutoring funkcioniše po sistemu kupljenih minuta. Odaberi paket koji ti najviše odgovara i zakaži svoj prvi čas po tvojoj meri.

Zaboravi putovanje na drugi kraj grada zarad odlaska na privatni čas iz matematike. Iskoristi prednosti online učenja, iz svoje sobe!

ZAKAŽI ONLINE TUTORING IZ MATEMATIKE >>