Šta bi trebalo da uradim?

Potrebno je samo da se prijavite i uskoro će vas pozvati neko od savetnika za nastavu OKmatematike i pomoći da pronađete način i stil učenja matematike koji baš vama najviše odgovara.

Za nekoga je to učenje online sa profesorom, nekome je potrebna samo mala, instant pomoć, drugima konstantna podrška, dok mnogi imaju najbolje rezultate uz zanimljive online lekcije koje mogu da pregledaju kada god žele, sa svog lap topa ili tableta.

Ukoliko se ispostavi da je online škola matematike najbolji izbor i za vas, dobićete e-mail sa pristupnim podacima za vaš lični nalog na platformi za učenje na daljinu. Istog dana na platformi vas očekuju interaktivne video lekcije, testovi i sve iznad navedeno, baš za vaš izabrani razred.

Takođe, nastavnici su vam odmah na raspolaganju za sva pitanja. Otkrijte kako matematika može biti laka i zanimljiva.


Online časovi matematike u nekoliko jednostavnih koraka

OKmatematika ima razvijene programe učenja matematike za više razrede osnovne škole i srednju školu, uz pripremne programe za polaganje završnih i prijemnih ispita za fakultete.

Pre nego što se odlučite za kupovinu bilo koje usluge OKmatematike, pruža vam se jedinstvena mogućnost da pogledate kako izgledaju matematički video-radovi na naprednoj tehnološkoj platformi. Takođe, o svim aktivnostima na njoj korisnik dobija nedeljni i mesečni izveštaj. Matematika može biti zanimljiva. Uverite se sami!


 • Connector.

  Registruj se

  Prvi korak je registracija na komunikacionu platformu koja omogućava izvođenje nastave na internetu.

 • Connector.

  Proveri svoj mejl

  Kontaktiraće te stručni savetnik za učenje OKmatematike i detaljno ti objasniti kako da pristupiš platformi.

 • Connector.

  Pristupi zadacima, besplatno

  Nakon toga možeš pristupiti postupno izrađenim multimedijalnim zadacima iz matematike i doneti svoju konačnu odluku.


[wp_colorbox_media url=”https://www.matematika.edu.rs/registracija2/?razred=5″ type=”iframe” hyperlink=”ŽELIM VIDETI KAKO TO IZGLEDA »”]