Provedi letnji raspust kao nikada pre!


Za sve učenike koji završavaju V, VI, VII ili VIII razred osnovne škole, OKmatematika svake godine organizuje interaktivni Letnji kamp na kojem će đaci imati prilike da se druže i uče u isto vreme.

Ovo je idealna prilika da se kroz druženje i zabavu upoznaš sa principima kreativne nastave. Provedi letnji raspust kao nikada pre, stekni korisna znanja iz matematike i sebi omiljenih predmeta, upoznaj mnogo novih prijatelja, drugara sa kojima ćeš možda jednog dana deliti srednjoškolsku klupu, i zabavi se!

Nema bespotrebne teorije, nema dosadnih zadataka i lekcija, niti strogih profesora. U ovu školu ćeš dolaziti zato što to želiš, zato što voliš matematiku i želiš unaprediti svoje znanje kroz druženje i zabavu.

Interesovanje za Letnji kamp među tvojim vršnjacima je veliko; zato se prijavi i obezbedi sebi mesto!

Ukoliko si zainteresovan/a, ostavi nam mejl adresu, a mi ćemo te na vreme obavestiti o upisu, kao i o tačnom datumu početka Letnjeg kampa!Zabavi se kroz učenje, jer učenje je OK!


Interaktivne radionice Letnjeg kampa osmišljene su tako da će učenici viših razreda osnovne škole kroz igru i timski rad usvajati znanja, upoznati nove i zanimljive prijatelje, i provesti zaista nezaboravno leto.

Škola traje 3 nedelje a predavanja će se održavati svakog radnog dana od 10 do 14 časova u prostorijama Savremene gimnazije, u centru grada na Vračaru, u blizini Hrama Svetog Save.

Svaka učionica u kojima se održavaju interaktivne radionice su opremljene najsavremenijim nastavnim sredstvima i interaktivnim tablama i izgledom podsećaju na Google prostorije i predstavljaju pravu primenu najnovije tehnologije u obrazovanju koju možeš i ti iskusiti za vreme letnjeg raspusta.

Intelligent Clasroom je spoj modernog i udobnog prostora, napredne tehnologije i novog iskustva učenja.

Šta te sve čeka u letnjoj školi matematike?

Najnovija IT tehnologija

Radićeš sa najsavremenijom IT opremom kao što su tablet uređaji, laptopovi i interaktivne table.

Nova poznanstva

Upoznaćeš interesantne prijatelje i steći ćeš nezaboravna iskustva u Letnjoj školi matematike.

Druženje i zabava

Tri nedelje letnjeg raspusta proleteće ti u druženju, zabavi i otkrivanju potpuno novih stvari.

Interaktivne radionice

Učićeš kroz interaktivne radionice, u moderno opremljenim Google prostorijama Savremene gimnazije.

Kreativna nastava i sadržaj

Učićeš na jedan potpuno drugačiji način, uz zabavne i ujedno korisne aplikacije i fantastične gedžete.

Jedinstvena prilika

Videćeš kako izgleda napredni Kembridž program najsavremenije Kembridž gimnazije u Srbiji.

Inspirativna matematika

Otkrićeš nove tajne matematike na kreativan i interesantan način, kroz zagonetke i nesvakidašnje zadatke.

I još mnogo toga...

Pored matematike, saznaćeš sve što te zanima iz programiranja, engleskog jezika i dizajna.

I to nije sve…


Pored matematike možeš da izabereš jednu ili više interaktivnih radionica na kojima ćeš usvojiti interesantna znanja iz oblasti engleskog jezika (OKengleski), nauke (WoWnauka) i digitalne umetnosti (DigiArt).

Na ovim radionicama ćeš imati priliku da usavršiš svoj engleski jezik, istražuješ svet i saznaješ tajne prirode kroz eksperimente u moderno opremljenoj laboratoriji ili da obrađuješ slike, animiraš likove i praviš fenomenalne kratke filmove.

Najbolja garancija za to da ćeš se dobro provesti i zabaviti u Letnjem kampu jesu utisci i iskustva onih učenika koji su odlučili da letnji raspust provedu drugačije i pohađali jednu od interaktivnih radionica, prošle godine.


Osiguraj svoje mesto na vreme

Popuni formu, a mi ćemo te informisati o datumu početka Letnje škole:

Ime:
Prezime:
Email:
Razred: