učenje

Koji je najbolji način da vaše dete nauči matematiku?

Za dobro i kvalitetno učenje neophodni su vreme, pomoć profesora, strpljenje i upornost. Da li ste se zapitali kako da vaše dete na najbolji i najlakši način nauči matematiku kada mu je sva pažnja usmerena ka tehnologiji i online svetu, a časovi sa profesorom su mu postali zamorni.

Upustite se u kvalitetan svet matematike.

učenje

 

Uz odgovarajućeg profesora matematika nije bauk

Tradicionalni profesor:
Privatni profesori koji drže časove vašem mališanu uglavnom su nepouzdani. Njihove veštine u objašnjavanju određenih oblasti i zadataka, kao i iskustvo u radu sa decom, često su nepoznanica. Za tradicionalne profesore se ne zna koliko su usavršeni i školovani za određenu oblast, kao i da li su dovoljno sposobni da proniknu u problem učenika u razumevanju matematike i pronađu pravi put za njegovo rešavanje. Cena časa se u velikoj meri razlikuje od profesora do profesora. Osim novca, privatni časovi zahtevaju i vreme.

OK matematika:
Profesor igra glavnu ulogu u učenju matematike vašeg deteta i od njega zavisi mnogo toga. Ako se on dovoljno trudi i ako je požrtvovan, vaš miljenik će brzo da savlada školsko gradivo. Takođe, ako mu na pravi način, kada od njega traži pomoć, objasni sve, vaše dete će matematiku naučiti sa razumevanjem. A baš tako se matematika uči online.

Više slobodnog vremena uz kvalitetno učenje

Tradicionalno učenje:
Uz dobru organizaciju tu su i učenje i slobodno vreme, ali tradicionalni privatni profesori ne razmišljaju o vremenu vašeg deteta. Oni su tu za vašeg školarca samo onda kada su oni slobodni. Ukoliko vaše dete u tom trenutku nema koncetraciju ili bi radije da se malo odmori, plaćanje privatng profesora bi bila prava šteta. Učenik ne bi mogao da se fokusira na matematiku i priču sa profeosorom, već bi ga taj čas samo iscrpio, a vi biste bespotrebno izgubili novac.

Online učenje:
Za razliku od klasičnih privatnih časova, koji oduzimaju dosta vremena i energije, online časovi zavise isključivo od učenika i interneta. Profesor čeka da vaše dete u svojoj sobi uključi Wi-Fi i napiše koji ga zadatak muči. Ne postoji određeno vreme, jer je tu za svog učenika 24 časa i u svakom momentu odgovara na pitanja i nedoumice.

Online svet je mnogo jednostavniji. Dostupan je vašem detetu u bilo koje doba dana, tačnije 24 časa. Vaše dete ne mora da se prilagođava profesoru i njegovom vremenu, već se online profesor prilagođava detetu i njegovoj koncentraciji.

Online matematika je vremenski vrlo feksibilna, maksimalno prilagodljiva vašem detetu i dopušta mu da vreme učenja odredi samo.

Najbolji načini objašnjavanja gradiva

Tradicionalno učenje:
Uspeh školarca zavisi od samog profesora i njegovog načina pokazivanja i objašnjavanja gradiva. Tradicionalni privatni profesori se fokusiraju na greške i ispravljanje. S obzirom na to da je kompetentno i strpljivo objašnjavanje gradiva u osnovnoj i srednjoj školi učenicima od velike važnosti za samopouzdanje i napredovanje u rešavanju zadataka, stavljanje akcenta na ispravljanje domaćih zadataka i konstantno naglašavanje greške mogu samo da unesu strah i odbijanje od svake vrste zadatka i problema. Dosta profesora zahteva učenje formula i celog zadatka napamet, što đačku „muku” čini još težom.

Online učenje:
Zaintrigirajte svoje dete modernim učenjem, jer vežbanje zadataka postaje prava zabava uz online video-lekcije. Uz multimedijalne video-lekcije, koje snimaju obrazovani profesori sa velikim iskustvom, vašem detetu će zadaci iz matematike biti nadohvat ruke. Sa postupnim objašnjenjem profesora, online matematika omogućuje da vaš školarac brže i bolje nauči matematiku. Potrebni su samo telefon i internet kako bi na bilo kom mestu imao neograničen i stalan pristup svim materijalima i video-snimcima.

 

učenje

Prilagodite učenje vašem detetu, a cenu vašim mogućnostima

Cena tradicionalnog učenja matematike:
Prosečna cena privatnog dvočasa je od 1.000 do 1.500 dinara.
Ukoliko je vašem detetu potrebno više časova u toku jednog meseca, vi biste morali da odvojite i platite od 4.000 do 6.000 dinara.

Cena online učenja matematike:
Još jedna prednost online učenja matematike u odnosu na klasične, zastarele odlaske na privatne časove svakako je cena časa.

Cena online časa je mnogo niža. Na OKmatematici možete platiti ceo mesec online matematike po ceni privatnog časa – za samo 1.500 dinara. Za tih 1.500 dinara na online OKplatformi vašeg mališana očekuju:

  • OKmatematika na internetu – učenik dobija gradivo izabranog razreda na pristupačan i moderan način.
  • Neograničen pristup celom sadržaju – video-radovima, testovima, pomoćnim materijalima i skriptama.
  • Online časovi matematike za školarce su osmišljeni tako da OKprofesori uvek budu dostupni učenicima za nastavu jedan na jedan.
  • Usluga hitne pomoći je tu ako dođe do „frke” i panike. Vaše dete dobija rešenje bilo kog zadatka iz školskog gradiva u roku od sat vremena.
  • Snimak svakog online časa omogućava vašem školarcu da iznova premotava snimak i gleda online čas ponovo.
  • Podrška i pomoć profesora putem sistema poruka tu su za neograničen broj pitanja u vezi sa gradivom.
  • Nedeljni i mesečni izveštaji o aktivnostima na platformi pomoći će vam da saznate kako vaše dete uči i napreduje.

Online matematika se prilagođava vašem detetu, dok se cena učenja matematike na online platformi prilagođava vašim mogućnostima.

Jednostavano i savremeno učenje uz OKmatematiku

Ukoliko svom detetu želite da pojednostavnite učenje matematike, tu je OKmatematika, online platforma koja pomoću modernih tehnologija predstavlja idealnog prijatelja u postizanju boljih rezultata.

Ova online platforma služi da vaše dete kroz zabavu razume ovu nauku i savlada zadatke koji mu često zadaju glavobolju. Uz veliki broj testova na OKmatematici, vaš školarac će se lakše pripremati za kontrolne zadatke i dobijati bolje ocene. Računar, tablet ili mobilni telefon su sve što je potrebno vašem detetu kako bi imalo najsigurnijeg partnera u borbi kroz školsko gradivo.

Vreme je da i vaše dete dobije najboljeg saveznika za učenje.