Kako položiti popravni ispit iz matematike?

Najveći broj učenika muku muči sa matematikom pa pa će upravo iz ovog predmeta veliki broj učenika krajem avgusta na popravni ispit.

Svaka škola u Srbiji ima obavezu da organizuje pripremnu nastavu uoči polaganja popravnog ispita, međutim postavlja se pitanje da li je to dovoljno za sreću? Kako vi kao roditelj možete pomoći svom detetu da se adekvatno pripremi i ne padne razred, pored toga što ste najverovatnije otkazali paket aranžmane za more?

Privatni časovi kod „iskusnog” profesora matematike

Ono što vam verovatno prvo pada na pamet jeste da bi trebalo da potražite iskusnog privatnog profesora koji će na efektivan način osigurati da vaše dete naknadno nauči propušteno gradivo i popravi svoje ocene. Ukoliko vas ne zanimaju preporuke niti rizik koji ovakav vid podučavanja nosi sa sobom, oglasnici su najbolje mesto da započnete svoju potragu.

Pored već dobro poznatih privatnih časova, gde se učenik druži sa profesorom na časovima sa kojih ne može pobeći, niti ih prespavati, postoji opcija za rešavanje matematičkih problema i putem Skype-a. To je, generalno, najnoviji način podučavanja svega i svačega i uglavnom ga koriste individualci koji pored svojih stalnih poslova žele zaraditi nešto sa strane.

student

 

Zanimalo nas je koliko profesori matematike naplaćuju za jedan čas u okviru pripreme za popravni ispit u avgustovskom roku, pa smo malo istraživali. Rezultati su više nego poražavajući. Naime, cene privatnih časova se kreću od 500 do 1000 dinara po jednom dvočasu.

Pored toga što je veoma neodgovorno poveriti vaše dete nekom o kome ne znate ništa, pa ni nivo znanja kojim raspolaže, računica je veoma prosta. Tri puta nedeljno tokom dva meseca, ukupno oko 24.000 dinara za pripremu jednog popravnog. I nije tako strašno. Ipak je u pitanju godina. Još ako bude spašena…

Međutim da li je to jedina opcija koja postoji?

Naravno, da nije!

Pogledajte koliko možete uštedeti ukoliko odlučite da vaš tinejdžer dobije vrhunskog profesora i nadoknadi propušteno, po najsavremenijem planu i programu.

Priprema za popravni iz matematike uz pomoć najmodernije tehnologije

Kako je moderna tehnologija postala veoma bitan element našeg svakodnevnog života, veoma je bitno prigrliti sve beneficije koje nam ona pruža. Zahvaljujući savremenim edukativnim platformama i metodi podučavanja i učenja na daljinu vaše dete se može pripremiti se za popravni ispit iz matematike za samo tri nedelje, dok ćete vi kao roditelj uštedeti značajnu sumu novca i vremena.

Priprema po specijalnom programu za polaganje omogućava učeniku da iz svoje sobe uživa u metodi nastave prilagođene modernom dobu. Pored toga svaki problem ili problematično gradivo se rešava putem online konsultacija sa profesorom koji je u potpunosti posvećen vašem detetu i raspolaže adekvatnim znanjem i dugogodišnjim iskustvom u osnovnom, srednjem i visokom obrazovanju.

Ono što je nekad problematično kad tražite privatne profesore jeste vreme. Ukoliko izaberete ovaj način učenja za vaše dete, uvidećete da unapred zakazani termini časova za polaganje ne zavisi od slobodnog vremena profesora koga ste našli u oglasima, već isključivo od obaveza polaznika.

Ukoliko smatrate da učenje online i nije adekvatno, jer se plašite kako će vaše dete raditi apsolutno sve, samo neće učiti (igrice, dopisivanja, društvene mreže), postoji opcija pripreme za polaganje popravnog ispita na jedan tradicionalniji način, sa modernim preokretom.

 

Poducavanje

Prilagođena nastava u savremeno opremljenim učionicama

Priprema u najsavremenijoj učionici u kojoj je sve namenjeno što jednostavnijem i uspešnijem učenju sa posvećenim i profesionalnim nastavnicima, uz prilagođeni program je svakako dobitna kombinacija koja vašem detetu omogućava da bezbrižno dočeka polaganje popravnog ispita iz matematike.

Učenici su raspoređeni u malim grupama zajedno sa svojim vršnjacima, dok je program usklađen sa potrebama vašeg deteta, sa akcentom na to da se sa lakoćom usvoji gradivo iz matematike, a pritom zasluži ocena koja neće biti prelazna. Jer matematika postaje razumljiva, ako je objašnjeno baš onako kako je to vašem tinejdžeru potrebno.

Kao što i sami možete videti, polaganje popravnog ispita iz matematike ne mora više biti bauk, niti razlog da skratite leto sebi i svom detetu. Probajte ove godine da razmišljate malo drugačije i pružite šansu nekom modernijem pristupu, a samim tim omogućite svom tinejdžeru da stekne neophodno znanje na način koji je njemu najbliži.

Sledite naše savete i dobijate još jedan bonus koji će vas obradovati, pored činjenice da će vaše dete preći razred: S obzirom da priprema traje svega tri nedelje u julu mesecu, vi ne morate otkazati sve svoje planove za ovo leto!

Zar to nije sjajno?

Nemojte oklevati, upišite svoje dete još danas kako bi se što pre pripremio za popravni ispit. Pogledajte prednosti učenja u OK školi matematike. >>