akcija okmatematika 2 polugodista po ceni 1

Kako da vaš školarac dobije bolju ocenu iz matematike

Novogodišnji praznici su prošli, a kraj prvog polugodišta je sve bliži. Vama i vašem detetu najveću glavobolju zadaje matematika, a vi još uvek nemate pravi način da mu pomognete? Spremili smo poklon koji će od vašeg deteta stvoriti matematičara koji više neće misliti da je ovaj predmet dosadan i nezanimljiv. Učenje matematike na internetu je pravo rešenje za njega!

Uz OKmatematiku, online platformu za učenje matematike, vaše dete će naučiti matematiku na zanimljiv način i brzo doći do bolje ocene. Ako do 24. januara odlučite da mu poklonite časove u online školi matematike za jedno polugodište, uz njih ćete dobiti i časove za drugo polugodište ove digitalne škole potpuno besplatno.

Prijavite se odmah!

Zašto je OKmatematika pravi izbor

Ako ne možete da nagovorite dete da sedne da vežba matematiku a odlazak na privatne časove postaje nemoguća misija, potreban vam je adekvatan saveznik u učenju. Uz OKmatematiku vaše dete će učiti ovaj predmet kao od šale. Ukoliko se uči na pravi način, matematika može da bude veoma laka i zanimljiva.

Uz OKmatematiku vaše dete će se na moderan način upustiti u interesantan svet geometrije, jednačina i ostalih matematičkih oblasti, a interaktivne video-lekcije sa postupnim rešenjima svakog zadatka znatno će mu pomoći da uči s razumevanjem. Da bi znanje bilo dobro utemeljeno, tu su testovi nakon svake pređene lekcije.

U slučaju da su mu neophodne neke smernice ili pojašnjenja lekcija, uvek može da pita OKprofesora na online času, ali i da se u svakom momentu podseti zaboravljenog, zato što su mu snimci online časa – uvek dostupni.

Okmatematika

Dva polugodišta po ceni jednog

Ako ste odlučili da detetu poklonite zanimljivu matematiku i savremen način učenja, koji će mu dodatno pomoći da ima bolju ocenu iz matematike, iskoristite specijalnu ponudu koju je OKmatematika pripremila za vas i do 24. januara, umesto jednog uobičajenog polugodišta, obezbedite svom detetu i drugo, i to potpuno besplatno!

Zahvaljujući modernoj tehnologiji i OKmatematici, vaše dete će briljirati na kontrolnim i pismenim zadacima.

Pomozite svom detetu da lako dođe do boljeg uspeha u školi!

PRIJAVITE SE ODMAH >>