završni ispit

Jednostavno, efikasno i zanimljivo do odličnih rezultata vašeg školarca na završnom ispitu

Kraj godine se bliži i sigurno se pitate kako na najbolji način pomoći školarcu za završni ispit. Kao prethodne godine, i ove godine učenici rade testove iz matematike i srpskog jezika i kombinovani test. Tri testa, ali je uvek matematika najveći problem.

završni ispit

Uz online platformu matematika nije problem

Uz modernu, online platformu za učenje matematike vaše dete će savladati najproblematičnije zadatke. OKprofesori su pripremili video-snimke postupnog rešavanja svakog zadatka, sa svim potrebnim objašnjenjima.

Kako učenici ne bi imali problema na završnom ispitu, preko OKmatematike mogu da pronađu postupna rešenja svih 450 zadataka koji se nalaze u zbirci zadataka za završni ispit, detaljno objašnjena u formi video-snimka. Svaku od ovih video-lekcija možete da gledate i slušate iznova i iznova. Takođe, dobija mogućnost da zakaže online čas sa profesorom i pita sve što mu nije jasno.

A evo kako izgleda jedan od zadataka za završni ispit:

završni ispit

Ukoliko vaš školarac nije siguran šta može da očekuje na završnom ispitu, na raspolaganju će imati veliki broj testova koje može da radi koliko god puta želi, kao i realnu simulaciju konačnog testa.

OKmatematika – najbolji prijatelj u rešavanju zadataka

Ukoliko tražite idealno rešenje za rešavanje problematičnih zadataka za vaše dete, tu je OKmatematika, online platforma koja pomoću modernih tehnologija predstavlja idealnog saveznika u ostvarivanju boljih rezultata.

Uz online čas i OKprofesore, koji su prava podrška u učenju, vaše dete će vrlo brzo savladati gradivo. U svakom trenutku moći će da pogleda snimak online časa i podseti se zaboravljenog gradiva. Uz veliki broj testova lakše će se pripremati za kontrolne zadatke i dobijati bolje ocene.

Pogledajte šta još vaše dete može da pronađe na OKmatematici i neka već danas počne sa zanimljivim učenjem!