Nasa_misija_header copyGledajte emisiju OKmath na eduTV-u

Rešavanje matematičkih glavobolja na inovativan način

OKmath je nova emisija na eduTV-u, prvoj neprofitnoj edukativnoj TV stanici u Srbiji i regionu, uz koju će osnovci i srednjoškolci razumeti, naučiti i, što je najvažnije, zavoleti matematiku. Kroz zanimljiva i pre svega razumljiva video-rešenja, emisija OKmath deci nudi jednostavnu pripremu za malu maturu i lako prevazilaženje matematičkih poteškoća.

Zajednička emisija eduTV-a i OKmatematike

Kvalitetno obrazovanje i usavršavanje je nešto što nikada ne izlazi iz mode, a upravo to je ono za šta se zajedničkim snagama zalažu eduTV i OKmatematika.

Svojim raznovrsnim i lako dostupnim sadržajima oni podstiču želju za kontinuiranom edukacijom. Kao rezultat toga nastala je emisija OKmath, koja pruža nove mogućnosti za dolazak do kvalitetnih saznanja, uz pomoć saveta profesora sa dugogodišnjim iskustvom.

Šta ćete saznati u emisiji OKmath?

Naučićete kako se rešavaju matematički zadaci korak po korak. Uz emisiju OKmath priprema za malu maturu više neće biti naporna, a doneće vam odlične rezultate na prijemnom ispitu i upis u srednju školu koju želite. Zato se profesori OKmatematike trude da pronađu što jednostavnije načine za rešavanje teških zadataka koji vas muče.

Brzo i lako ćete naučiti:

  • šta je stepenovanje kroz „slatke primere,Bezbrojnoga-2
  • kako se svode složene računske operacije na sabiranje, kroz simpatičan prikaz novog junaka OKmath – bezbrojnoge,
  • kako su stari Grci izračunali poluprečnik Zemlje,
  • interesantnu priču o najpoznatijoj jednačini E=mc2,
  • kakve odnose mogu da grade dve prave u prostoru na slikovit način,
  • da računate procente i budete uvek sigurni da li je sniženje u prodavnici odgovarajuće,
  • kako se rešavaju komplikovani zadaci za pripremu male mature,
  • i još mnogo toga!

460x320-aŠta je eduTV?

Obrazovna televizija koja motiviše na učenje i lično usavršavanje, eduTV je tu zbog gledaoca koji žele nove sadržaje i aktuelne teme na drugačiji, zanimljiv i interaktivan način.

Zahvaljujući timu profesionalaca i uz pomoć napredne tehnologije, eduTV pruža interesantne i korisne informacije iz različitih oblasti – nauke, umetnosti, tehnologije, biznisa, uspešnog vođenja karijere, motivacije, dizajna, ali i iz gradiva osnovne i srednje škole. eduTV nudi mogućnost praćenja programa kad god vi poželite!

 

Budite uvek uz OKmath!

DA_1

Kada deca jednom otkriju ovaj način učenja matematike, uvek će mu se rado vraćati. Ali OKmath je vanvremenska emisija uz koju sve generacije mogu lako i brzo usvajati matematičke trikove i primenjivati ih u svakodnevnom životu.

Ako volite mentalno razgibavanje i logičke zagonetke, emisija OKmath je pravo mesto na kom u svakom trenutku možete pronaći baš ono što vas zanima!

Jednostavne trikove za razumevanje matematike i rešenja komplikovanih zadataka potražite na ovom linku!