Mala matura – do uspeha uz najnapredniji metod vežbanja matematike

Verovatno se već uveliko pripremaš za malu maturu. Polaganje testova je sve bliže, a matematika je uglavnom najveći problem. Uz naš sistem video-lekcija priprema za malu maturu iz matematike biće jednostavna i zanimljiva, a ti ćeš sa lakoćom ostvariti odlične rezultate i upisati željenu srednju školu.

OKprofesori su pripremili za tebe video-snimke postupnog rešavanja svakog zadatka, sa svim potrebnim objašnjenjima. Čeka te i veliki broj testova koje možeš da radiš koliko god puta želiš, kao i realna simulacija konačnog testa. Sa ovim iskustvom znaćeš šta te očekuje na testu, bolje ćeš uraditi zadatke i osvojiti neophodan broj bodova za upis u željenu srednju školu.

Pogledaj pakete koje su profesori spremili specijalno za tebe i odluči koji ti najviše odgovara »

OKmatematika – rešeni zadaci za pripremu male mature

Pre nego što se odlučiš za ovaj, najefikasniji metod vežbanja matematike za završni ispit na maloj maturi, možeš da vidiš kako su izgledala rešenja zadataka iz prethodnih zbirki za pripremu završnog ispita – brzo i jednostavno!


 • Connector.

  Registruj se

  Prvi korak je registracija na komunikacionu platformu, koja omogućava izvođenje nastave na internetu.

 • Connector.

  Proveri svoj mejl

  Sa tobom će kontaktirati stručni savetnik za učenje OKmatematike i detaljno ti objasniti kako da pristupiš platformi.

 • Connector.

  Pristupi zadacima, besplatno

  Nakon toga možeš pristupiti postupno izrađenim multimedijalnim zadacima iz matematike i doneti svoju konačnu odluku.


ŽELIM DA VIDIM KAKO TO IZGLEDA >>

ŠTA DOBIJAM?

 • Najefikasniji metod pripreme za polaganje matematike na maloj maturi.
 • Kolekciju video-rešenja svih zadataka iz zvanične zbirke Zavoda za vrednovanje kvaliteta obrazovanja i vaspitanja za polaganje male mature.
 • Postupna rešenja svih 450 zadataka, sa detaljnim objašnjenjima u formi video-snimaka, koje možeš gledati koliko god puta želiš.
 • Nedeljni i mesečni izveštaj o svim aktivnostima na platformi .
 • Neograničenu mogućnost provere znanja kroz online testove koji sadrže zadatke iz zbirki za malu maturu iz prethodnih 6 godina.
 • Generalnu probu za malu maturu. Imaš jedinstvenu priliku da radiš završni test koji predstavlja potpuno realnu simulaciju testa iz matematike na završnom ispitu, sa istim odnosom broja i kompleksnosti zadataka po oblastima i istim vremenom za rad kao na pravom testu na polaganju male mature. Tako ćeš sa lakoćom postići željeni rezultat i osigurati sebi mesto na vrhu konačne liste pri upisu u željenu školu.
PRIPREMI SE ZA MALU MATURU >>