I bolja ocena i više znanja!

OKmatematika je posvećena sticanju znanja korišćenjem savremenih tehnologija, adekvatnih pedagoških principa i funkcionalnih komunikacionih obrazaca.

OKmatematika je inovativno pedagoško i tehnološko rešenje koje pomaže ljudima da nauče, razumeju i savladaju matematiku. Osmislili smo napredne programe za učenje koji će vam pomoći da lakše savladate matematiku, bez obzira da li ste mlađi ili stariji, kakvo je vaše predznanje i kakav je vaš princip učenja.

Koristimo nove tehnologije i savremene edukativne platforme da lakše i efikasnije prenesemo znanje i da učenje matematike učinimo interesantnijim. Časovi OKmatematike održavaju se u sigurnom hi-tech okruženju koje učenicima omogućava postizanje maksimalnih rezultata u kratkom vremenskom periodu.

Zašto smo pokrenuli OKmatematiku?

Odgovor je prost. Zato što je matematika toliko važna u životu pojedinca, u napretku i razvoju društva, zato što je matematika sam temelj naše civilizacije. Ne postoji niti jedno sredstvo, izum, tehnologija, ili uređaj koji naše vreme čini toliko ugodnim za život i koje otvara ogroman prostor mogućnosti za dalji razvoj, a da u osnovi tog rešenja nije ugrađeno znanje iz matematike.

Bez matematike ne bi bila moguća niti jedna inženjerska disciplina. Bez matematike ne bi bilo elektronike, telekomunikacija, računarske industrije, savremenih materijala. Bez matematike ne bi bilo ni aviona, ni automobila, ni interneta, ni mobilnih telefona. Bez matematike ne bi bilo softvera. Bez matematike ne bi bilo Fejsbuka! Zato je važno da svi znamo matematiku.

Verujemo da svako ima sposobnost učenja

Pitanja koja se nameću su: Kako to da nekome matematika ne ide? Odakle teški nastavnici? Zašto sam blokiran pre testa?

Odgovori se kriju u načinu ostvarivanja interakcije nastavnik – učenik i činjenici da je takva komunikacija često nefunkcionalna. Uvereni smo da je prihvatanje svoje sposobnosti za učenje od ključne važnosti za efikasan edukativni proces, a škola koja podstiče sposobnost učenja kod učenika predstavlja dobru i kvalitetnu školu.


Verujemo da svako može odlučiti da uči

Nikad nije kasno da počnemo da učimo, jer svako ima pravo da promeni svoju odluku i nauči nešto novo.

Promena u životu, ma kakva bila, često nije laka, a odluka da učimo, da prihvatimo svoju sposobnost učenja i da napredujemo u tom smeru biće od velike važnosti za dobrobit onoga ko takvu odluku donese kao i za njegovo neposredno okruženje. Razmislite i odlučite još danas, nema smisla čekati nijedan minut.

Verujemo da je baš svako dostojan pažnje

Baš svaka osoba, i dete koje pohađa peti razred osnovne, buntovni tinejdžer iz gimnazije, student, čovek u srednjim godinama i penzionisani gospodin, svi koji žele da uče i nauče kod nas će naći mesto bez predrasuda, sredinu otvorene komunikacije i uvažavanja, školu posvećenu razvoju potencijala.

Želimo da naši učenici prihvate iste vrednosti u svojim životima i u odnosima sa drugim ljudima.


Svako može da nauči i savlada matematiku

Znamo da svako može da nauči matematiku, i to ćemo vam i dokazati. Čak i ukoliko ste imali problema sa učenjem matematike, imali lošu ocenu iz ovog predmeta ili ste stvorili otpor prema matematici i profesorima koji je predaju, pokazaćemo vam da možete uspešno da prevladate sve ove probleme.

To što nekome trenutno ne ide ovaj predmet, ne znači da on „nije za matematiku“ i da će uvek biti tako.

Potrebno je samo da promenite pristup u učenju matematike, a upravo to ćete naći u školi OKmatematike. Jer, matematika nije nezgrapni sistem formula, izraza i nerešivih zadataka, već veoma logičan sistem kojim lako možete ovladati kada vam je objašnjen na pravi način. A kada je jednom shvatite, biće vam lako da je brzo i zavolite.

ZA BOLJU OCENU I VIŠE ZNANJA, PRIJAVI SE >>