Komunikacija

Koliko puta ste pomislili kako bi bilo dobro kada se komunikacija sa privatnim profesorom ne bi završavala kada otkuca poslednji minut dvočasa? Zahvaljujući online učenju koje priža OKmatematika, kraj časa ne znači i kraj svake pomoći. Uz prilagođen sistem poruka vaše dete će uvek moći da se obrati ukoliko bude imalo nedoumice u učenju, a vi ćete u izveštajima o njegovom napredovanju videti da ovaj način komunikacije ima doprinos sveukupnom rezultatu.

ČASOVI UŽIVO+SNIMAK SVAKOG ČASA

onlinechatAko je i vaše dete stidljivo ili se plaši da pita privatnog profesora sve što mu nije jasno, onda je pogodnost koju pruža OKmatematika idealna . Putem online platforme ono će moći komunicira sa profesorom uživo! U opuštenijoj atmosferi lakše se saznaju i nauče nove stvari, a pitanja se sama nameću. Vaše dete će se osloboditi treme, ostvariće bolju komunikaciju, što će postepeno dovesti i do bolje ocene.

DIREKTNA KOMUNIKACIJA PORUKAMA

poruke

U svakom trenutku vaše dete može poslati poruku nastavniku o bilo čemu što ga zanima i dobiće odgovor u roku od 24 časa – bilo da želi da postavi pitanje, zatraži pomoć, kratko se konsultuje ili, jednostavno, razgovara o temi iz matematike koja ga interesuje. Na taj način znanje će mu uvek biti nadohvat ruke. Omogućite mu to.

HITNA POMOĆ U REŠAVANJU ZADATAKA

hitna-pomoc

Ukoliko je vaše dete zapelo i ne može da reši zadatak iz matematike, a zaista je hitno – sutra ga očekuje važan pismeni ili mora da preda domaći, neka iskoristi uslugu Hitna pomoć. Može da se obrati dežurnom profesoru matematike online putem i on će mu pomoći u rešavanju. Druga opcija je da slika zadatak, pošalje ga, i u roku od 60 minuta će dobiti rešenje!

ONLINE ĆASKANJE S PROFESORIMA

online-caskanje-sa-profesorima-zeleno

Ovaj način komunikacije omogućava direktnu komunikaciju o svim nedoumicama. Vaše dete može da prodiskutuje o svemu što mu nije jasno. Takođe, može postavljati pitanja i odmah dobiti odgovor, kao da je u učionici. Sve je tako lako!

IZVEŠTAJI O AKTIVNOSTIMA

proveraO svim aktivnostima na platformi korisnik dobija nedeljni i mesečni izveštaj. Na ovaj način, vi ćete znati kako napreduje učenje matematike vašeg deteta, dok će školarci kroz testove napredovanja moći da provere kako su savladali pređeno gradivo.

TEHNIČKA PODRŠKA

tehnicka

Zahvaljujući stručnom osoblju iz tehničke podrške, bilo kakav problem u vezi sa mrežom ili komunikacijom sa profesorima biće rešen u najkraćem roku.