Priprema za internacionalne SAT i ACT testove iz matematike (od školske godine 2023/24)

Otvorena vrata uglednih svetskih univerziteta

Želite da vaše dete dobije stipendiju za školovanje na nekom od prestižnih koledža u inostranstvu i nakon toga sebi obezbedi bolje šanse za zaposlenje, ali ne znate kako da se najbolje spremi za ispite iz matematike?

Postoji način da uz adekvatnu podršku vaše dete, iz svoje sobe, stekne svo neophodno znanje i dobro se pripremi za SAT i ACT testove, standardizovane testove neophodne za upis na prestižne svetske univerzitete – uz OKmatematiku!

Online časovi za pripremu SAT i ACT testova

testovi internacionalniNa pripremi za SAT i ACT testove vaše dete će dobiti:

  • individualne časove jedan na jedan u trajanju od 30 minuta
  • neograničen broj časova nedeljno (u zavisnosti od želje učenika)
  • snimak svakog online časa
  • stalnu pomoć i podršku profesora u toku časa
  • postupak i rešenja zadataka koji se polažu na ovim testovima
  • objašnjenje pojedinačnih zadataka koje učenik zatraži
  • vežbanje zadataka u skladu sa aplikacionim testom za univerzitet/koledž za koji se učenik priprema
  • mogućnost kupovine OKIntercom paketa

Ovaj koncept časova pripremiće vaše dete za standardizovane SAT i ACT testove iz matematike i drugačiji koncept učenja matematike koji ga čeka tokom studiranja u inostanstvu.

Za potvrdu internacionalnog znanja: SAT i ACT test

internacionalni act i sat testoviProfesori sa kojima će vaše dete raditi imaju dugogodišnje iskustvo u pripremi školaraca za SAT i ACT testove.

SAT (Scholastic Assessment Test)  je vrsta standardizovanog američkog prijemnog ispita  koji je obavezan za upis na američke fakultete, ili za dobijanje sportskih ili akademskih stipendija za koje su naši učenici veoma zainteresovani.

Test se polaže na engleskom jeziku i sastoji se iz 3 dela: Reading test, Writing and Language test i Math test, koji će vaše dete spremiti uz pomoć OKprofesora.

ACT (American College Test) >je standardizovani test koji je potreban da bi se učenik upisao na diplomske studije u Americi, a pitanja na njemu su jednako povezana s gradivom u srednjoj školi u oblasti engleskog jezika, matematike i prirodnih nauka.

Godinama unazad, OKmatematika uspešno razvija strategiju o praćenju svetskih trendova i sada je u svoje usluge uvrstila i pripremu za polaganje internacionalnih ispita iz matematike.

Sami birate, sa nama beležite rezultate!

Obezbedite svom detetu idealnog partnera u učenju, uz pomoć kog će sve matematičke oblasti koje će biti testirane na prijemnim ispitima za prestižne univerzitete i koledž biti bolje objašnjene. OKprofesori će se na ovim časovima ujedno baviti i razvijanjem sposobnosti kritičkog razmišljanja kod vašeg deteta, što će ga pripremiti za problemske zadatke, koji se ujedno nalaze na ovim testovima.

Uz OKmatematiku je učenje matematike moguće bilo kada, bilo gde i sa bilo kog uređaja, dok je pomoć profesora detetu uvek dostupna!

CHOOSE

Your Plan

Price

Disk Space

Databases

MATEMATIKA 1 NA 1

CENA JEDNOG ČASA ZA KORISNIKE SA TERITORIJE SRBIJE

10 €

Privatni čas na internetu

Trajanje časa 30 minuta

MATEMATIKA 1 NA 1

CENA JEDNOG ČASA ZA KORISNIKE VAN TERITORIJE SRBIJE

15 €

Privatni čas na internetu

Trajanje časa 30 minuta

Osigurajte bolju budućnost vašeg deteta

Zakažite čas u terminu koji odgovara vašem detetu i omogućite mu moderan način online učenja matematike i uspešno studiranje na nekom od prestižnih fakulteta u Americi, Australiji, Kanadi, Engleskoj, Škotskoj, Austriji, Nemačkoj, Švajcarskoj, Holandiji, Japanu, Singapuru, Tajlandu i mnogim drugim zemljama…

Prijavite se ovde ili nas pozovite na +381 (0)11 401 1227, i budite bez brige, jer ćete svom detetu pomoći da dobije ulaznicu za priznate internacionalne univerzitete!